Hagelstein

Activiteiten

SPELEN

Activiteiten

Het hele jaar door organiseren wij activiteiten voor onze leden. Dan spelen en sporten wij als een gek en amuseren ons ten top. Eén keer per jaar gaan we ook op ledenweekend en in juli staat ons tiendaags kamp op het programma. 

STARTACTIVITEIT

Eind september

STARTACTIVITEIT

Het nieuwe KLJ jaar begint eind september. Dan organiseren wij een heel leuke activiteit voor alle kinderen. Je hoeft geen lid zijn om naar deze activiteit te komen. Je kan gewoon komen meespelen en al eens proeven hoe leuk KLJ wel is. 

VRIENDJESDAG

1x per jaar

VRIENDJESDAG

1 keer paar organiseren we ook een activiteit waar onze leden hun vriendjes mogen meebrengen. Deze hoeven helemaal geen lid te zijn. We spelen gewoon allemaal samen en zijn blij om zo nog meer vrienden te maken. 

FILMWEEKEND

Januari

FILMWEEKEND

Om rustig te bekomen van de feestdagen, organiseren we in januari steeds een filmweekend voor onze leden. Ons lokaal wordt dan omgetoverd tot een aangename cinema. Per groep spelen we een film af op groot scherm. Zo blijven we activiteiten organiseren, terwijl de leiding zich kan concerteren op hun blok en aankomende examens. 

KLJ WEEKEND

Begin maart

KLJ WEEKEND

Begin maart gaan we met heel de KLJ op ledenweekend. We vertrekken vrijdagavond en zijn terug thuis zondagavond. 

KAMP

Juli

kamp

Elk jaar is het uitkijken naar ons tiendaags kamp. De jongens gaan van 11 tot 21 juli en de meisjes van 21 tot 31 juli. De bengels vertrekken iets later. 

EINDREIS

Eind augustus

EINDREIS

Het KLJ jaar sluiten we af met een leuke ééndagsreis. Dan gaan we met z’n allen een leuke activiteit doen op verplaatsing. Soms is dat een uitstapje naar de zoo of een pretpark. Maar het kan net zo goed een dagje varen in een kajak of kano zijn. Altijd een dag die je niet mag missen! 

FEESTEN

Evenementen

Naast onze activiteiten voor onze leden, organiseren wij ook enkele activiteiten voor het grote publiek. Iedereen is steeds welkom op onze evenementen. De opbrengst van onze events worden steeds nuttig besteed. Zo kunnen wij ons kamp goedkoop houden en kunnen wij investeren in ons jeugdlokaal. 

TROPICAL BARBECUE

3de vrijdag van september

TROPICAL BARBECUE

Met veel trots presenteren we jullie onze enige echte Tropische ALL IN barbecue. Zoals voorgaande jaren proberen we voor de 500-tal eetlustigen er een gezellige avond van te maken.
Dit doen we aan de hand van een tropisch decor, een rustig muziekje en rijkelijke gevulde tafels. Het recept voor een heerlijke avond!

ANTI-STRESS TD

3de zaterdag van september

ANTI-STRESS TD

Het derde weekend van september is de ideale gelegenheid om nog eens uit de bol te gaan op de Anti Stress TD! Onder aanwezigheid van zalige cocktails, goede sfeer en top DJ’s met toffe beats, is dit een avond om zeker in je agenda te noteren! Wij verzekeren jullie alvast dat alle stress hier meteen verdwijnt!

ZOMERBAR

Eind mei

ZOMERBAR

Begin mei voorzien we een gloednieuwe zomerbar waar je heel het weekend kunt komen genieten van het evenement. Wat kan je allemaal verwachten? Een enorm leuke sfeer, lekkere drankjes, goed gezelschap, vette beats van onze Dj’s en smakelijke hapjes zoals ijsjes en hotdogs. Tevens kan je ook heel wat randanimatie verwachten.

ANTI-STRESS TD

Aftellen naar het beste feestje van het jaar!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Handige links

Lid worden?

KLJ Hagelstein

Patersweg 1z
2860 Sint-Katelijne-Waver

© 2023 | Cookie Policy