Activiteiten

Ledenactiviteiten

Elke twee weken organiseren wij activiteiten voor onze leden. Dan spelen en sporten wij als een gek en omuseren we ons ten top! één Keer per jaar gaan we ook op ledenweekend en in de zomer is het steeds aftellen naar ons kamp. 

Startactiviteit

Het nieuwe KLJ jaar begint eind september. Dan organiseren wij een heel leuke activiteit voor alle kinderen. Je hoeft geen lid zijn om naar deze activiteit te komen. Je kan gewoon komen meespelen en al eens proeven hoe leuk KLJ wel is.

Vriendjesdag

1 keer paar organiseren we ook een activiteit waar onze leden hun vriendjes mogen meebrengen. Deze hoeven helemaal geen lid te zijn. We spelen gewoon allemaal samen en zijn blij om zo nog meer vrienden te maken.

Filmweekend

In januari of februari houden we een heus filmweekend voor onze leden. Zo kunnen we bekomen van de eindejaarsfeesten en kan de leiding zich voorbereiden op hun examens. 

KLJ Weekend

Begin maart gaan we met heel de KLJ op ledenweekend. We vertrekken vrijdagavond en zijn terug thuis zondagavond.

Kamp

Elk jaar is het uitkijken naar ons tiendaags kamp. De jongens gaan van 11 tot 21 juli en de meisjes van 21 tot 31 juli. De bengels vertrekken iets later.

Eindreis

Het KLJ jaar sluiten we af met een leuke ééndagsreis. Dan gaan we met z’n allen een leuke activiteit doen op verplaatsing. Soms is dat een uitstapje naar de zoo of een pretpark. Maar het kan net zo goed een dagje varen in een kajak of kano zijn. Altijd een dag die je niet mag missen!

Events

Naast onze activiteiten voor leden, organiseren wij ook grotere events waar iedereen welkom is. We brengen vrienden en de buurt samen en laten Hagelstein bruisen zoals nooit tevoren. 

Tropical barbecue

Met veel trots presenteren we jullie onze enige echte Tropische ALL IN barbecue. Zoals voorgaande jaren proberen we voor de 500-tal eetlustigen er een gezellige avond van te maken.
Dit doen we aan de hand van een tropisch decor, een rustig muziekje en rijkelijke gevulde tafels. Het recept voor een heerlijke avond!

Anti-Stress TD

Het derde weekend van september is de ideale gelegenheid om nog eens uit de bol te gaan op de Anti Stress TD! Onder aanwezigheid van zalige cocktails, goede sfeer en top DJ’s met toffe beats, is dit een avond om zeker in je agenda te noteren! Wij verzekeren jullie alvast dat alle stress hier meteen verdwijnt!

Zomerbar

Begin mei voorzien we een gloednieuwe zomerbar waar je heel het weekend kunt komen genieten van het evenement. Wat kan je allemaal verwachten? Een enorm leuke sfeer, lekkere drankjes, goed gezelschap, vette beats van onze Dj’s en smakelijke hapjes zoals ijsjes en hotdogs. Tevens kan je ook heel wat randanimatie verwachten.

KLJ Café

We organiseren drie keer per jaar een eigen KLJ-café waarbij we gezellig samenkomen en genieten van een lekker drankje. Zo leren we ook de jongeren uit onze omgeving kennen en willen we ze laten kennismaken met onze KLJ. We stoppen ook telkens ons KLJ cafe in een ander jasje en voorzien hierbij allerlei randanimaties met leuke beats.

Fakkeltocht en winterbar

Samen met vzw één Hagelstein organiseren we in februari een leuke fakkeltocht met winterbar. Dit evenement is ter vervanging van onze kerstboomverbranding die we vroeger organiseerde. 

Jaarmarkt & Lichtstoet

Naast zelf activiteiten te organiseren, nemen wij ook deel aan initiatieven vanuit de gemeente. Zo kun je ons elk jaar terugvinden op de jaarmarkt en bouwen wij een mooie wagen voor de lichtstoet.